Biserica locală

 

A fi membru activ într-o biserică locală este vital pentru sănătatea spirituală a unui credincios. Faptul că nu putem merge într-o clădire să ne închinăm, nu trebuie să ne oprească de la a avea părtășie prin platformele virtuale. Biserica din care fac parte, menține atât programele pe care le aveam înainte cânt și structura lor. Ba am adăugat încă o zi în care ne întâlnim doar pentru a ne ruga.

A fi împreună, a ne vedea, a ne ruga împreună, a participa la program cu o cântare, o poezie, a da oportunitate copiilor să spună un verset sau să cânte este deosebit de frumos și necesar. Deci exact cum se desfășura programul în biserică, tot așa se desfășoară serviciul nostru de închinare pe platforma Zoom. Relațiile dintre noi ca biserică, cred că sunt tot atât de puternice sau chiar mai puternice acum, deoarece stăm conectați și nu ducem lipsă de părtășie. Ba chiar după ce se termină biserica, mai stăm și mai vorbim între noi, ceea ce lucrează la întărirea relațiilor dintre noi  (dar nu în timpul programului).

Sper ca nici unul să nu vă răciți față de frații și surorile dumneavoastră din biserica locală. Întâlniți-vă prin Zoom sau alte metode, și rugați-vă împreună, dați slavă Domnului prin cântări și poezii, îndemnuri și predici.

Redau aici predica soțului meu de duminică, din cadrul programului de seară.

 

Domnul să binecuvinteze biserica dumneavoastră din care faceți parte.

Share this

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.