3 gânduri despre „Dar a-nviat! (Cor bărbătesc)

  1. Doresc sa va multumesc frumos pentru toate materialele pe care le-ati publicat si care pot descarcate si folosite pentru slava lui Dumnezeu. El sa va binecuvanteze si sa va intareasca in tot ce faceti. Eu va sunt recunoscator, in mod deosebit, pentru cantarile corale barbatesti. Doar un exemplu: multa vreme am dorit sa gasesc partitura acestei cantari, aproape ca imi pierdusem speranta ca o voi gasi vreodata…:)

    1. Mulțumesc foarte mult pentru comentariu. Merită Domnul nostru toată Slava, Cinstea și Gloria. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru armonizareau unei cântări pentru cor bărbăteasc (în măsura posibilităților), mă voi strădui să răspund. Trimiteți cereri la adresa de email marybuzas@yahoo.com. Dacă nu sunteți pe lista de emails a grupului Armonii Duhovnicești vă invit să trimiteți un email fratelui Adrian Stoi din California (adistoi@gmail.com) ca să vă adauge. Prin grupul Armonii Duhovnicești se răspândesc multe cântări frumoase. Din nou vă mulțumesc. Domnul să vă binecuvinteze.

  2. Datorita recomandarii dumneavoastra si a bunavointei fratelui Adrian Stoi am fost si eu adaugat in cadrul acestui grup deosebit. De aceea, doresc, din nou, sa va multumesc frumos. Pe viitor, daca se va ivi vreo cantare pentru care vom avea nevoie de aranjament, va voi contacta. Desigur, in masura in care va fi posibil. Va multumesc foarte mult pentru acest lucru. Si ma rog ca Domnul sa va binecuvinteze!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.