Cu Dumnezeu în Subterană – Richard Wurmbrand

Cu Dumnezeu în subterană-Cartea PDF

O carte pe care pot să o citesc din nou și din nou. Am învățat așa de mult de la fratele Richard Wurmbrand din scrierile și predicile dânsului. Dar dacă ar fi să rezum tot ce a scris, tot ce a trăit și tot ce a vorbit într-un cuvânt aș spune: “DRAGOSTEA”. Îmi doresc din toată inima să am o frântură din dragostea fratelui Wurmbrand pentru Mântuitorul, Salvatorul, Domnul Domnilor și Împăratul Împăraților, Mirele nostru drag și iubit Domnul Isus.

Consider că suntem foarte privilegiați să avem astfel de exemple vrednice de urmat. Chiar dacă ar veni persecuția și am fi puși în închisoare ca fratele Wumbrand oare ce binecuvântați suntem să avem acești ani minunați de pregătire. Ne-a dat Domnul atâtea cărți, atâți oameni minunați și multe lecții de învățat atât de la cei care au trecut examenul încercării dar și de la cei care nu l-au trecut.

Mă rog să vină Domnul în curând, dar dacă mai avem o clipă de așteptat, mă rog să așteptăm iubind. Definiția cea mai frumoasă a iubirii, am auzit-o de la fratele Wumbrand. El spunea IUBIRE se traduce SLUJIRE.

Aici puteți aveți sub format PDF cartea Cu Dumnezeu în subterană-Cartea PDF

Share this

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.