Grup creștin moderat.

“Deci, fiincă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiți voi, printr-o purtare sfântă și evlavioasă, așteptând și grăbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri și trupurile cerești se vor topi de căldura focului?” 2 Petru 3:11,12

Aici pe grupul creștin, știrea zilei, nu are locul prioritar ci locul prioritar îl are Hristos și mai exat Hristos în mine. Aici ne sfătuim, ne ajutăm cum trebuie să ne comport eu în lumina știrei zilei. Dacă unul dintre noi suferă, noi toți suferim împreună cu el, ne unim în rugăciune și căutăm să-l ajutăm. Știind tot ce știu că se întâmplă în jurul meu, știind în parte așa cât pot eu să pricep din Scriptură ce urmează să se întâmple în viitor, vin pe grupul creștin ca să primesc încurajare și să dau încurajare, să fiu omul care Dumnezeu dorește să fiu. Aici se întâmplă lucruri pe care lumea l-ar crede de-a dreptul nebunii și aceasta pentru că noi avem dragostea lui Hristos turnată în noi prin Duhul Sfânt.

Grupul creștin este un loc în care ne ascundem de avalanșa de distracții și atracții din jurul nostru și ne uităm la frumusețea trăirii în părtășie în Hristos de dragul lui Hristos. Ca administrator și co-administrator la 3 grupuri creștine mă străduiesc să aduc ce am eu mai bun și să aprob postările care-L înalță pe Hristos și care ne încurajează să trăim călăuziți de Duhul.

Aici, în cadrul grupului creștin, ne ferim de lucrurile lumii care nu fac altceva decât să ne ia ochii de la Hristos. Sunt oameni care fac o avere, prin distribuirea veștilor senzaționale, adevărate sau mai puțin adevărate, prin youtube videos sau alte metode. Noi de fapt punem bani în buzunarele celor care produc aceste materiale, dar adevărul este că le dăm ceva mult mai prețios, le dăm timpul nostru, le dăm mintea noastră ca să semene ei ce sămânță vor. Văd multe astfel de postări care încearcă să se strecoare pe grupurile creștine, dar care nu își au locul între noi. Mintea noastră nu este gunoiul nimănui, ci este proprietatea Domnului Isus Hristos, de aceea o protejăm și o cultivăm cu Cuvântul Scripturii.

Dacă toți creștinii ar inunda facebook și alte platforme de socializare cu versete biblice, cu cântări duhovnicești, cu mărturii ale faptelor bune, cu mărturii despre cum s-au întors ei la Dumnezeu, oare cât bine am putea să facem Împărăție lui Dumnezeu? Dacă am ignora orice provocare la ceartă, la discuții inutile oare cât timp liber pentru ceva mai bun.

Mă rog Domnului pentru toți cei care au avut pe inimă să înceapă un grup creștin, ca să știe și cum să-l protejeze de atacurile celui rău, ca membrii grupului să găsească un loc în care să fie încurajați și ajutați la vreme de nevoie.

Înțeleg că nu toți care sunt membri într-un grup creștin sunt cu adevărat creștini. Pentru acești vizitatori ai grupurilor creștine sau a bisericilor mă roc ca Domnul să-i lumineze și să-i ajută să-L cunoască pe El ca Domn și Mântuitor personal.

                          Inundați internetul cu Adevărul Scripturii!  

 

 

Share this

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.