Sala de așteptare

SALA DE AȘTEPTARE

                     Văd Pământul ca pe o Sală de așteptare. Nici un om nu decide când o să sosească, dar toți sosesc în aceeași Sală. Aici, fiecare om își decide destinația finală.

  1. Când intri în această sală de așteptare, nu aduci nimic cu tine.
  2. Curând îți dai seama că te-ai născut cu o natură păcătoasă și că fără o intervenție divină, destinația finală este iadul.
  3. De asemenea îți dai seama că ai în tine o conștiință, o sete pe care nu o poți satisface cu nimic. Într-un fel sau altul, toți oamenii vor auzi despre jertfa Domnului Isus, despre pocăință, despre iertare și despre apa vieții care stâmpară orice sete.
  4. Fiecare om va alege să-L urmeze și să-L iubească pe Dumnezeu, sau să-I întoarcă spatele. Nici un om nu se va putea dezvinovății, în fața lui Dumnezeu, că nu a avut o șansă să-și decidă viitorul.
  5. Sala aceasta este plină cu obiecte strălucitoare și de posibilități, prin care poți să le acumulezi. Cei care nu își vor lega inima de Domnul Isus, vor cădea ușor pradă vrăjii obiectelor strălucitoare. Cei care îl iubesc pe Domnul Isus, se vor bucura de posesiunile materiale, fără ca să lase ca acestea să pună stăpânire pe ei.
  6. În sala aceasta este și dușmanul lui Dumnezeu, diavolul, cel care pândește să înșele oamenii, ca să-L respingă pe Dumnezeu, promițându-le fericirea prin momelile poftelor trupului și a lăudăroșeniei vieții. El stă la pândă chiar acum, să-i facă pe cei care aparțin lui Dumnezeu să rătăcească de pe Calea Dreaptă.
  7. Fiecare om, mai devreme sau mai târziu, părăsește sala de așteptare și merge ori în iadul pregătit pentru diavolul și îngerii lui, ori în rai cu Dumnezeu, Creatorul și Mântuitorul.
  8. Până în ultima clipă a vieții fiecare om poate să decidă sau să se răzgândească unde vor merge.

PROVOCARE:

Dacă citești aceste cuvinte încă ești în sala de așteptare. Nu se știe dacă, nu vei fi tu următorul pe lista de plecare.

Dragul meu ești iubit dincolo de cât imaginația ta poate cuprinde. Cere-I lui Dumnezeu să-ți deschidă ochii să vezi realitatea.

Eu L-am ales pe Dumnezeu și El mi-a dat atâta pace, bucurie, fericire, liniște, iubire chiar aici pe pământ. Deși eu sunt încă în sala de așteptare experimentez bucuria prezenței Lui Dumnezeu, pe care nu aș schimba-o cu nimic din lumea aceasta. Pentru El trăiesc și pentru El sunt gata să mor. Moartea este trecerea pragului înspre veșnicie, sfârșitul așteptării, sfârșitul alergării mele spre ținta, care este Domnul Isus Hristos.

Nu te lăsa mințit de diavolul care îți spune “e viața ta, fă ce vrei cu ea, distrează-te”. Diavolul e un mincinos. El vrea să fi rob patimilor și mândrie ca el să te ducă cu el în iazul cel cu foc.

Te rog dacă auzi chemarea lui Dumnezeu ieși afară de sub autoritatea celui rău. Strigă: “Doamne ajută-mă!” Cere puterea sângelui Domnului Isus să te spele și să mă elibereze de păcat. Tu ști ce te ține legat. Aruncă orice influență a celui rău din viața ta.

Vino la Tatăl care te așteaptă cu brațele deschise, așa cum găsim scris în pilda fiului risipitor. Tatăl te va îmbrăca cu haina neprihănirii, te va pecetlui cu Duhul Sfânt, îți va pune un inel pe deget și nimeni nu te va mai putea condamna.

Câțiva dintre noi am părăsit sala de așteptare și ne-am îndreptat spre destinația finală. Unii au experimentat realitatea raiului sau a iadului și s-au întors înapoi în trup și sunt martorii vii a ceea ce urmează după moarte. Pentru câteva clipe și eu am părăsit sala de așteptare pentru câteva clipe. Cu altă ocazie îmi voi istorisii ce am experimentat eu în acele clipe.

 

MB

7/19/2019

 

 

Share this

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.