Nelu și Mihaela Cintean au murit împreună într-un tragic accident! 15 septembrie 2017

 

A mai trecut un an de la plecarea în patria cerească a sorei Mihaela și fratelui Nelu Cintean (15 septembrie 2017). Simt și eu durerea dorului și îmi amintesc așa de clar șocul acestei vești, deși nu am fost așa de apropiați cum ați fost mulți dintre dumneavoastră. În mod special, în această zi ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către Tatăl ceresc, mijlocind pentru Cristi și Alin și pentru familiile lor. Domnul să-i întărească, să le de-a pace în inimă, să le aline dorul și să le dea viziune pentru a lucra cu credincioșie pentru Dumnezeu așa cum au făcut părinții lor.

Poezia „Linioara” a fost recitată de fratele Nelu pe data de 10 septembrie 2017, Biserica Baptistă Curtici. Această poezie este inspirată din Psalmi 90:12 „Învaţă-ne să ne numărăm bine zilele, ca să căpătăm o inimă înțeleaptă!” Ascultând cum fratele Nelu recită această poezie, simțeam că parcă ar știi că în curând va pleca acasă…și ne-ar lăsa un îndemn de mare valoare.

Puteți să ascultați pe fratele Nelu recitând această poezie aici:

Fratele Nelu și sora Mihaela și-au sfârșit alergarea, au primit cununa, au ajuns în mult doritul locaș ceresc, locaș așa frumos descris în multe cântări traduse de sora Mihaela.

Noi, mai avem puțin de mers, mai un pic de așteptat. Nici unul dintre noi nu știm când se va pune punctul la liniuța vieții noastre, de aceea haideți să trăim fiecare clipă pentru Iubitul inimii noastre, Domnul Isus.

Pentru toți cei care i-ați iubit și care astăzi simțiți durerea despărțirii, plâng și eu alături de dumneavoastră și cer mângâierea Tatălui ceresc și Harul Lui să vă păzească până la revenirea Domnului Isus, când din nou ne vom întâlnii și și vom lăuda pe Domnul împreună pentru eternitate.

Pentru toți cei care cu credincioșie sprijiniți această lucrare, începută de fratele Nelu și sora Mihaela – Domnul să vă dea putere să continuați, să vă dea viziune și o dragoste înflăcărată ca să răspândiți mesajul Evanghelie prin cântări duhovnicești și armonioase. Mă gândesc în mod special la fratele Adi Stoi și familia dâsului pe care am avut oportunitatea să îi cunosc persoanal și să văd dragostea lor pentru Dumnezeu și felul în care Îl înalță pe Domnul și îi sprijinesc pe cei din jur.

Prin harul Domnului am avut oportunitatea să cunoaștem pe Dana, Cristi, Ezra și Naomi Cintean și să ne împrietenim. Zic har, pentru că ne-am întâlnit pentru prima dată într-o ultimă zi de vacanță la un resort, după care a doua zi trebuia să mergem la Disneyland pentru că aveam tichetele cumpărate. Ce credeți? Și ei au avut exact același traseu, așa că am mai petrecut o zi împreună. De atunci, căutăm orice oportunitate să ne întâlnim pentru că asta e ce face dragostea lui Hristos, ne unește într-o armonie frățească.

Mă rog și pentru sora Magda Todea, pe care nu am avut oportunitatea să o cunosc persoanal, deși citind emailurile dânsei trimise pe grup, m-au dat atâta încurajare și bucurie.

 

Pentru cei care doriți să revedeți sau să vedeți  Serviciu de priveghi de la Biserica Baptistă Curtici.

https://crestintotal.ro/2017/09/16/poze-video-serviciu-de-priveghi-a-familiei-cintean-nelu-si-mihaela/

Poze familia Cinteanu -POZE-Power Point

 

 

Slavă, laudă și cinste Domnului Isus Hristos,

MB

Share this

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.