Stăruitor apel la rugăciune pentru prietenul și fratele nostru iubit Pastorul Daniel Brânzei și soția dânsului, sora Daniela.

Slavă Domnului fratele Daniel Brânzei este acasă. Să ne rugăm pentru vindecare totală dar și pentru ca Dumnezeu să-L foloseacă pe fratele Daniel așa cum dorește El, spre lauda slavei Sale.

Citiți mai deparete pe blog-ul dânsului

Aici..

Spre surprinderea tuturor (și ca să elibereze un pat necesar pentru un altul venit să-mi repete experiența) ieri au decis să eliberez spitalul….

Să continuăm să ne rugăm Domnului pentru vindecare totală, cu mulțumire și laudă pentru El a făcut și în drepul fratelui Daniel o minune. Domnul să se folosească de dânsul pentru slăvirea numelui Său:

Iată cuvintele fratelui Daniel azi 18 ianuarie, 2021

 

Este luni dimineață, după o altă noapte nesomnoasă. Incomparabil însă, mă simt mult mai bine. Boala asta știe să intre teatral și, sper eu, să plece cu discreție.

Mi-au schimbat și ceea ce mă alimentează cu amestecul oxigen aer cât și debitul propriu zis, verificând astfel calitatea plămânilor afectați de pneumonia virală. Merge spre bine.

Deci, și-a revenit?

Asta este toată temerea mea. Dacâ toată tevatura asta a fost doar ca să fiu ca înainte se va chema că a fost cam degeaba, o simplă dilatare de moment. Am trăit experiențe unice, atât în trup cât și în suflet. Dumnezeu m-a lăsat să mă apropii sau M-a tras spre Sine cum nu mi s-a părut posibil altădatăÎmpreună cu toți bolnavii de acest atac masiv și debilitant v-a trebui să ne punem serios această întrebare: “Ne-am revenit? Doar atât?”În dreptul meu, îl rog pe Dumnezeu să scrie ceva mai mult decât aceasta. Doresc să fiu mai altfel, în sensul de mai mult și mai bun ca altădată. Ajută-mă, Doamne, pentru că împreună cu duminica sfântă de ieri am intrat într-o săptămână … nouă!

Mesaj de la fratele Daniel Brânzei. Haideți să continuăm să ne rugăm pentru dânsul.

Spitalul St. Jude aduna la secția Infecții Respiratorii pacienții de la o serie de alte spitale mai mici din vale. Sunt oamani care n-au fost tratați bine s-au au intrat prea tarziu în tratament. Ieri și azi noapte câțiva au murit. 

Eu sunt încă aici. 

N-am dormit mult. Am căutat și eu lămuriri. Cred că au fost si sunt rugaciunile credintei. 

Acum cateva mii de ani, un bărbat infertil riscand să ajungă un pom tomnatic uscat fără rod, și-a trăit criza lui existențială. Dumnezeu l-a scos atunci afară în noapte și i-a arătat mulțimea stelelor de pe cer: “Așa va fi sămânța ta. Ca nisipul marii care nu se numară va fi sămânța ta!”

Avraam a ajuns acolo “tată l tuturor credincioșilor” și oricine are credința adevărată va merge “în sânul lui Avraam!”

Zilele acestea, mulți oameni s-au sculat să se roage. Dacă ar fi facut-o în numele cultului căruia îi aparține sau a culturii specifice cultului lui, la nivelul gardurilor denominaționale care ne despart, Dumnezeu nu i-ar fi băgat în seamă. Au facut-o însa la nivelul inalt al credinței. A fost o mișcare a credinței fiilor lui Avraam!

Au fost mișcările credinței, faptele credinței. Dumnezeu nu rămâne indiferent la credință. Slava Lui pentru toate mișcările credintei de pe planeta aceasta!

Mulțumesc tuturor și fiecăruia care v-ați rugat pentru mine. Astazi sunt darul vostru de la Dumnezeu pentru credință.

Rugaciuni pentru Daniel Brânzei

 

Să ne rugăm pentru prietenul și fratele nostru iubit Pastorul Daniel Brânzei și soția dânsului care sunt amândoi internați în spital, datorită virusului Covid 19. Cred că Domnul le poate da vindecare totală. Haideți să stăruim la Domnul împreună pentru vindecarea lor.

El dă putere celui obosit
    şi îl întăreşte pe cel fără putere.
dar cei ce se încred în Domnul îşi vor înnoi puterea,
    se vor înălţa prinzând aripi ca vulturii,
vor alerga şi nu vor osteni,
    vor umbla şi nu vor obosi.

Isaia 40: 29,31

Mesaj recent de la fratele Florian Guler

“Daniel Branzai, a scapat aseară de “ventilator! ” Se simte mai bine dar nu este înafară de orice pericol.
Mulțumim pentru toate rugăciunile si gesturile voastre de compasiune. și dragoste.
Stirea a venit tot pe un canal de familie. Dar cei patru cand au spart (desfacut ) acoperișul ca sa ajungă cu cel bolnav, inainte Domnului au făcut un gest independent, motivat de urgentă si dragoste.
Continuam sa il avem pe Daniel si ai lui in rugăciunile noastre.
Multumim Harului si dumneavoastră.”
Să continuăm să ne rugăm. Mare  putere are rugăciunea celui neprihănit.
UPDATE
Mare bucurie să văd că fratele Daniel a scris pe blog-ul dânsului câteva cuvinte. Slavă Domnului. Să continuăm să ne rugăm.

Share this

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.