God bless America! /Binecuvintează Doamne America!

O experiență minunată a vieții mele.

Azi, 4 iulie, Ziua Națională a Statelor Unite când americanii sărbătoresc astăzi Ziua Independenței, mă rog ca Domnul să binecuvânteze această țară, unde a așezat și mulți români (pentru o vreme).

Împărtășesc cu dumneavoastră câteva clipe minunate pe care le-am petrecut în Washington, D.C. cântând cu lacrimi în ochi, “God Bless America” (scris de Irving Berlin în 1918).

Rugați-vă și pentru America, și în mod special pentru românii din America.

Poate ne-a trimis Domnul aici ca să fim lumină și sare pentru acest popor care ne-a binecuvântat aducându-ne mesajul Evanghelie.

Pe când nici prin gând nu-mi trecea că voi locui în America, am fost binecuvântată de generozitatea și credincioșia fraților și surorilor mele din America. Am primit o Biblie și am beneficiat de cursuri biblice, prin poștă care au durat câțiva ani. O cu cât drag le așteptam, aceste cursuri biblice, și cât mă bucuram că în cealaltă parte de lume, există cineva căruia îi pasă ca eu să studiez și să cunosc Scriptura. Am beneficiat de ajutoare materiale sub formă de haine, cadouri de Crăciun și chiar produse alimentare. Domnul încă mai are oameni credincioși în această țară, și printre ei ne numărăm acum și noi, românii, care am ajuns aici prin voia și mila Domnului.

Aduceți-vă aminte și de America și înălțați azi o rugăciune la Tatăl pentru această țară.

 Noi știm că suntem aici pentru o  vreme, știm că destinația finală e patria cerească, dar până vom ajunge în cer sus, vrem să fim o binecuvântare și să binecuvântăm. Cerem Domnului azi, în mod special ca Dumnezeu să se îndure de noi și țara aceasta în care El ne-a așezat, pentru o vreme.

Iubesc țara aceasta și mă rog ca Domnul să se îndure de America, să găsească destui oameni credincioși aici, ca să nu-și întoarcă fața de la noi,

Doamne trezește creștinii din somnul nepăsării și al confortului la o viață în clocot pentru Tine!

Ferice de poporul al cărui Dumnezeu este Domnul!
Ferice de poporul pe care Şi-l alege El de moştenire!

Sufletul nostru nădăjduiește în Domnul;
El este Ajutorul şi Scutul nostru.
 Da, inima noastră îşi găseşte bucuria în El,
căci avem încredere în Numele Lui cel Sfânt.
 Doamne, fie îndurarea Ta peste noi,
după cum o nădăjduim noi de la Tine!

(Psalmul 33: 12, 20-22)

Share this

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.