A mai căzut un patriarh al Românie, pastorul Viorel Candreanu

Viorel Candreanu, a fost pastor la Biserica Baptistă din Ipotești, Suceava. Dânsul a ajuns la Spitalul de Boli Infecționase marți, 24 martie, pentru că avea febră, îi era rău și se simțea obosit. A fost testat pentru coronavirus, dar a fost trimis acasă, în așteptarea rezultatului, deși se simțea foarte rău. O zi mai târziu, pastorul a decedat, înainte ca acesta și familia să mai afle rezultatul testului pentru COVID19.

Doar ieri am avut o întâlnire Zoom cu alți prieteni și ne-am rugat în mod special pentru Viorel. Când m-am trezit dimineață primul lucru pe care l-am aflat a fost trecerea lui în eternitate. Viorel a fost un om care l-a iubit pe Mântuitorul lui dar și pe cei din jur, cu o dragoste rară. Mai jos puteți asculta ultimile lui cuvinte adresate publicului în mod special, perspectiva lui față de COVID19 și puteți vedea simpla înmormântare a unui gigant al credinței.

Suceava a devenit cel mai mare focar de infecţie cu coronavirus din România, cu spitalul central închis pentru a fi dezinfectat din cauza numărului mare de îmbolnăviri. Oficial, 90 de medici și personal medical este infectat cu COVID-19 și se află fie internate ori la izolare.

La momentul actual cea mai mare a mortalităţii la nivel național este înregistrată tot în Suceava, unde au fost înregistrate deja şapte decese din 18, la nivel național.

Sincere condoleanțe familie și prietenilor dragi! Să ne rugăm pentru familia îndoliată.

Puteți viziona înmormântarea aici, unde doar o mână de oameni sunt prezenți.

Puteți și merită să ascultați ultima cuvântare a pastorului Viorel Candreanu: OPRIȚI-VĂ! (Mesaj transmis prin telefon)

Sursa

Share this

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.